Προβλέψεις της βιομηχανίας τσιμέντου της Κίνας για το 2008-2010


Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα της Κίνας είναι το ποσοστό να γίνει 10% ετησίως κάπου στο εύρος του 2008 και του 2010. Λόγω της διοικητικής κατεύθυνσης της “κατάργησης του Παλαιού ορίου πριν από τον καθορισμό του ορίου”, η ανάπτυξη νέου συγκεκριμένου ορίου δημιουργίας μπορεί με κάποιο τρόπο να σταματήσει τα επόμενα δύο χρόνια και μπορεί να προσπαθήσει να προκαλέσει ανεπάρκεια εφοδιασμού σε μερικούς επαρχιακούς επιχειρηματικούς τομείς σε κάποιο στάδιο. Σε γενικές γραμμές, το κόστος σκυροδέματος υποτίθεται ότι ανεβαίνει σταθερά προς τα πάνω, λόγω μεταβλητών, για παράδειγμα, δομής αιτήματος προσφοράς, μεγαλύτερων δαπανών άνθρακα και εισόδου ισχύος. Η φυσική ανάπτυξη της συγκεκριμένης επιχείρησης θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει εύγευστα αποτελέσματα εργασίας πριν από πολύ καιρό.

Η κινεζική κυβέρνηση διέταξε το τέλος των 250 εκατομμυρίων τόνων απαρχαιωμένου ορίου δημιουργίας σκυροδέματος έως το 2010, οπότε είναι φυσιολογικό ο συνδυασμός της βιομηχανίας να επιταχυνθεί και τα κομμάτια πατητη τσιμεντοκονια πίτας και τα οφέλη της βιομηχανίας θα επικεντρωθούν επιπλέον σε τομείς δύναμης για να. Με αυτόν τον τρόπο, θα υπάρξει επιπλέον αξία που καθορίζεται από την εξασφάλιση ανοιχτών θυρών λόγω του συνδυασμού της βιομηχανίας.

Η φυσική ανάπτυξη μεταβίβασε εύγευστα αποτελέσματα

Η πρόοδος της εκβιομηχάνισης και της αστικοποίησης στην Κίνα θα πρέπει να συνεχίσει να επεκτείνει το ενδιαφέρον για συγκεκριμένα αντικείμενα. Λόγω του αυξανόμενου κόστους σκυροδέματος σε τοπικό επίπεδο και της εκκένωσης των εκπτώσεων σε προϊόντα σκυροδέματος τον Ιούλιο του 2007, η Κίνα αντιμετώπισε μείωση κατά 10% στα προϊόντα σκυροδέματος στο τελευταίο μέρος του 2007 σε σχέση με την προηγούμενη ισοδύναμη περίοδο (pcp). Το αποτέλεσμα από την απέλαση των εκπτώσεων των βασικών προϊόντων μόλις κρέμεται για περίπου ένα μέρος ενός έτους, οπότε θα γίνει πιο σαφές μετά από ολόκληρο το έτος του 2008. Οι ερευνητές καθορίζουν ότι το καθαρό εμπόρευμα σκυροδέματος της Κίνας θα διατηρηθεί με 40 εκατομμύρια τόνους κάπου στην περιοχή του 2008 και του 2010. Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα εγχώρια όσο και τα εμπορικά συγκεκριμένα αιτήματα, η βιομηχανία σκυροδέματος της Κίνας θα δει μια ανάπτυξη μπαμπά 10% δημοφιλή Τα επόμενα τρία χρόνια.

Και πάλι, η συγκεκριμένη ανάπτυξη αποθεμάτων μπορεί να καλέσει πίσω στην Κίνα. Εκτιμάται ότι η κινεζική βιομηχανία σκυροδέματος είχε τελειώσει τα συμφέροντα σταθερών πόρων αξίας 7,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2007. Η επιχειρηματική ανάπτυξη του επιχειρηματικού εγχειρήματος το 2007, η οποία αυξήθηκε κατά 7,78% από το 2006, προκλήθηκε από παράγοντες όπως η αλλαγή του μίγματος σκυροδέματος, η επιτάχυνση του ξεπερασμένου ορίου και η πίεση από τις εντολές εξοικονόμησης ενέργειας και μείωσης της εκφόρτισης.

Λαμβάνοντας υπόψη το Σχέδιο Διοικητικού παιχνιδιού “Λήψη πριν από την τοποθέτηση” για την προσθήκη νέου ορίου όσον αφορά το σκυρόδεμα ξηρού χειρισμού, η οριακή ανάπτυξη σκυροδέματος ξηρού χειρισμού στην Κίνα υποτίθεται ότι θα γίνει 10%, 9% και 8% κάπου στην περιοχή 2008 και 2010. Η διάθεση των παλαιών ορίων μπορεί να προσπαθήσει να κάνει περιστασιακή ανεπάρκεια αποθεμάτων σε μερικούς επαρχιακούς επιχειρηματικούς τομείς προς το παρόν. Ωστόσο, η ισορροπία της οργανικής αγοράς θα πρέπει να αποκατασταθεί προς το 2010, καθώς οι σημερινοί 250 εκατομμύρια τόνοι παρωχημένου ορίου παραιτούνται συνεχώς από την κινεζική αγορά.

Από τώρα, το 60% της παγκόσμιας αγοράς σκυροδέματος συγκεντρώνεται στην κατοχή των καλύτερων 50 παραγωγών σκυροδέματος σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε περίπτωση, η χαμηλή εστίαση της βιομηχανίας της Κίνας σε τοπικό επίπεδο έχει μετατραπεί σε θεμελιώδη δικαιολογία για την απρόβλεπτη αξία της αγοράς και τον διαγωνισμό χαμηλού κόστους, και ένα τέτοιο μέτρια χαμηλό όριο μεγέθους θα αποτρέψει επίσης τη χρήση της δημιουργίας κλίμακας. Ως εκ τούτου, λόγω του τέλους του παρωχημένου ορίου, της επιχείρησης φυσικού ορίου και της εξωτερικής εξασφάλισης, η συγκεκριμένη εστίαση βιομηχανίας της Κίνας μπορεί να βελτιωθεί σε 18,1% και 19,6% το 2008 και το 2009 χωριστά.

Η βελτίωση της εστίασης της βιομηχανίας μπορεί να προκαλέσει βιωσιμότητα κλίμακας. Από τη μία πλευρά, καθώς το όριο διέλευσης αυξάνεται και το ιδιωτικό υλικό δημιουργίας σκυροδέματος μεγαλώνει, θα υπάρχουν πολλές τεράστιες γραμμές δημιουργίας σκυροδέματος, οι οποίες θα μπορούσαν να αναπτύξουν περαιτέρω την ικανότητα δημιουργίας. Επιπλέον, ο εντοπισμός των εργαλείων σκυροδέματος μπορεί επίσης να μειώσει τα κατάλληλα έξοδα και να εστιάσει την προσοχή των κινεζικών οργανισμών σκυροδέματος. Και πάλι, η βελτίωση της σταθεροποίησης της βιομηχανίας μπορεί επίσης να αναπτύξει περαιτέρω την κινητήρια δύναμη των κατασκευαστών σκυροδέματος έναντι των παρόχων και των πελατών, επεκτείνοντας έτσι τα καθαρά έσοδα της βιομηχανίας.

Εκτίμηση αναδιάταξης από τη βιομηχανική Ένωση

Η κινεζική αγορά σκυροδέματος είναι μια βαθιά αγορά κοπής, και το σκυρόδεμα είναι ένα αντικείμενο με ομοιογενή ποιότητα σε όλες τις περιπτώσεις. Ενώ το προσωπικό και τα μηχανικά επίπεδα βρίσκονται σε συγκρίσιμο επίπεδο, η αντιπαλότητα αξίας θα μετατραπεί στην κύρια στρατηγική διεκδίκησης. Κατά συνέπεια, η ιδέα του σκυροδέματος έχει επαληθεύσει ότι η ανάπτυξη κλίμακας θα είναι η κύρια ώθηση για τους παραγωγούς σκυροδέματος, για την επίτευξη κερδοφόρας σοβαρής κατάστασης.

Πάρτε την περίπτωση της Anhui Conch Concrete Co Ltd, του μεγαλύτερου κατασκευαστή σκυροδέματος της Κίνας. Ο οργανισμός σκυροδέματος με έδρα την περιοχή Chizhou, Anhui είχε αναπτυχθεί από την παράδοση 2 εκατομμυρίων τόνων κλίνκερ σκυροδέματος το 1996, έως τη δημιουργία 59 εκατομμυρίων τόνων κλίνκερ και 65 εκατομμυρίων τόνων σκυροδέματος το 2006, μέσω χρόνιων ενοποιήσεων, εξαγορών και επέκτασης κλίμακας. Το Conch Conch είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κίνα για 10 συνεχή χρόνια και είναι επιπλέον ο μεγαλύτερος προμηθευτής σκυροδέματος και κλίνκερ στην Ασία και ο τέταρτος μεγαλύτερος σε όλο τον κόσμο.

Το υποχρεωτικό τέλος του παρωχημένου ορίου μπορεί να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της εστίασης της βιομηχανίας. Η άκρη κλίμακας βάσεων που αναμένεται από τους ελεγκτές βιομηχανίας θα μπορούσε κατ ‘ εξοχήν να βελτιώσει ανά μονάδα (των γραμμών δημιουργίας) όριο, που δίνει μια μηχανική καθιέρωση στη σταθεροποίηση βιομηχανίας. Η εντολή της θανάτωσης 250 εκατομμυρίων τόνων απαρχαιωμένου ορίου σκυροδέματος μέχρι το 2010 θα ενισχύσει σχεδόν σίγουρα τον συνδυασμό βιομηχανίας, ο οποίος θα επιταχύνει έτσι τη σταθεροποίηση της βιομηχανίας.

Παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο να τεθούν σαφείς στόχοι, ρυθμίσεις και χρονοδιάγραμμα, πολύ καλά μπορεί να αναμένεται λογικά ότι ο ανασχηματισμός της βιομηχανίας στην κινεζική συγκεκριμένη αγορά θα κλιμακωθεί νωρίτερα και όχι αργότερα. Η οδήγηση των εδαφικών κατασκευαστών μπορεί να έχει την επιλογή να ενισχύσει τις θέσεις τους μέσω ενοποιήσεων και εξαγορών και η κινεζική βιομηχανία σκυροδέματος θα κατακλυστεί τελικά από μερικούς τοπικούς πρωτοπόρους. Από τη μία πλευρά, οι συμπαγείς παίκτες σκυροδέματος θα προσπαθήσουν να “ενωθούν” με μικρούς και μεσαίους παίκτες σε περιοχές που περιλαμβάνουν περιοχές, με στόχο να γίνουν επαρχιακοί πρωτοπόροι. Και πάλι, οι global concrete goliaths θα παρουσιάσουν την παρουσία τους σε συγκεκριμένα σημεία της αγοράς στην Κίνα, αναγκάζοντας τους εγχώριους κατασκευαστές σκυροδέματος να λάβουν μέρος σε περισσότερες ασκήσεις συγχωνεύσεων και εξαγορών για να πάρουν επαρχιακά κομμάτια της πίτας. Δεδομένου ότι η κινεζική βιομηχανία σκυροδέματος έχει ακόμη χαμηλό επίπεδο σταθεροποίησης, τα συνεργικά πλεονεκτήματα από τη στερεοποίηση της βιομηχανίας θα μπορούσαν να είναι πολύ εμφανή την εποχή του 2008 και του 2010. Στη συνέχεια, η βιομηχανική ένωση μπορεί να έχει την επιλογή να προσθέσει πραγματικά για να σταθεροποιήσει τις πρωταρχικές ανησυχίες των κατασκευαστών, παρά τη φυσική τους οριακή ανάπτυξη.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *