Εύρεση νέου οδοντιάτρου


Σε περίπτωση που ψάχνετε για έναν ειδικό οδοντιάτρου στο Ντέρμπι, είστε πραγματικά κατεστραμμένοι για απόφαση (ανόμοια με ορισμένα κομμάτια του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου οι ασθενείς αναγκάζονται να σταθούν από εκτεταμένες εκτάσεις για οδοντιατρικές ρυθμίσεις). Παρά τους ευρείς οδοντιάτρους στην περιοχή του Ντέρμπι, μπορείτε να εντοπίσετε μια ολόκληρη σειρά διορθωτικών οδοντιατρικών ειδικών, ορθοδοντικοί, και παιδιατρικοί οδοντίατροι, μαζί με διάφορους ευρέως αντιληπτούς ειδικούς που έχουν κάποια εμπειρία σε περιοχές όπως η στοματική ιατρική διαδικασία και η περιοδοντική.

Υπάρχουν σήμερα 85 ξεχωριστοί οδοντίατροι που καταγράφονται μέσα και γύρω από το Derby και, με την πιθανότητα ότι είστε έτοιμοι να οδηγήσετε μόνο για 20 λεπτά ή κάπου κοντά, μπορείτε να εντοπίσετε ακόμη και επιλογές προσβάσιμες σε παρακείμενα Burton-upon-Trent και Nottingham (και οι δύο βρίσκονται μέσα σε 15 μίλια). Με τόσο αμέτρητους οδοντιάτρους για περιήγηση στην περιοχή του Ντέρμπι, πολλοί κοντινοί οδοντίατροι μπορούν να αισθάνονται εξουδετερωμένοι από την καθαρή απόφαση που είναι προσβάσιμη. Υπό Ορθοδοντικος  τις συνθήκες, πολλά άτομα επιλέγουν μόνο τον πλησιέστερο οδοντίατρο, το λιγότερο ακριβό, ή ένα που προτείνει ένας σύντροφος ή συγγενής.

Ωστόσο, με μια τέτοια ευκαιρία μια φορά στη ζωή να βρείτε το ίδιο το είδος της διοίκησης που αναζητάτε, απλά δεν ελέγχει για να πάει με τη λιγότερο απαιτητική επιλογή. Περπατώντας στον βασικό κύκλο από κάτω, θα έχετε τη δυνατότητα να εγγυηθείτε ότι θα βρείτε τον κατάλληλο ειδικό οδοντιάτρου για τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, είτε ζείτε στο επίκεντρο του Ντέρμπι είτε στην περιοχή που περιλαμβάνει το Ashbourne, Belper, Ripley, και ούτω καθεξής.

Για να εγγυηθείτε ότι ακολουθείτε μια καλή επιλογή και βρείτε τον καλύτερο ειδικό οδοντιάτρου στο Ντέρμπι, θέλετε πραγματικά να ολοκληρώσετε τρία πράγματα: 1. επιλύστε αυτό που ψάχνετε, 2. προωθήστε μια σειρά επικείμενων οδοντιάτρων στο Ντέρμπι, και 3. περιορίστηκε κάτω υποβαθμισμένο σας μόνο σε ένα ζευγάρι των οδοντιάτρων ειδικούς που θα κλείσετε πραγματικά συναντήσεις με.

Η πιο ζωτική φάση της διαδικασίας είναι να ταξινομήσετε το πράγμα που ψάχνετε σε έναν ειδικό οδοντιάτρου. Σε έναν τέλειο κόσμο, ο πιο ιδανικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να βγάλετε κάτω με ένα στυλό και χαρτί για μερικές στιγμές και να υποβαθμίσετε όλα αυτά που σημαίνει αρκετά για εσάς.

Ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα σημεία είναι αν μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα ιδιωτικό ή ένα ΕΣΥ οδοντιατρική ειδικός για τη θεραπεία σας στο Ντέρμπι. Οι οδοντίατροι του NHS είναι τακτικά λιγότερο ακριβοί από τους ιδιωτικούς και υπάρχουν πολλά από αυτά τα προσβάσιμα σε κοντινή απόσταση (πραγματικά ρίξτε μια ματιά στον ιστότοπο αποφάσεων του Derby NHS για μια πλήρη μείωση). Όπως είναι διαφορετικά κομμάτια του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που πρέπει να κρατήσετε για να πάρετε μια συνάντηση με έναν ειδικό οδοντιάτρου του NHS, αν και αυτό θα έπρεπε να είναι σε μικρότερο βαθμό ένα ζήτημα στο Ντέρμπι από ό, τι σε επιπλέον περιορισμένη περιοχή της χώρας. Επίσης, το εύρος των φαρμάκων που είναι προσβάσιμα στο NHS μπορεί να περιοριστεί, οπότε αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη ενώ σκέφτεστε το σχέδιο δαπανών σας για οδοντιατρική εξέταση.

Κάθε φορά που έχετε σκεφτεί εάν ένας ειδικός οδοντιάτρου του NHS ή ένας εμπιστευτικός θα σας ταιριάζει καλύτερα, το ακόλουθο πράγμα που πρέπει να μηδενίσετε είναι αν ψάχνετε για συγκεκριμένες ικανότητες ή ειδικότητες από τον οδοντίατρό σας. Αυτά θα μπορούσαν να θυμούνται πράγματα όπως ειδικότητες για ορθοδοντική ή παιδιατρική οδοντιατρική (για τα παιδιά σας) καθώς και επιφανειακή οδοντιατρική, ή Διαχείριση ανήσυχων ασθενών, σε περίπτωση που αυτό είναι ζωτικής σημασίας για εσάς. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να εντοπίσετε εμπειρογνώμονες από κάθε ένα από τα θεμελιώδη μέρη της οδοντιατρικής στο ντέρμπι, καθώς και διάφορους εμπειρογνώμονες που επισκέπτονται που προσφέρουν ρυθμίσεις κοντά με συνέπεια.

Ένα ακόμη τμήμα της μείωσης των αναγκών σας θα πρέπει να καθορίσει τις προϋποθέσεις του τρόπου ζωής σας. Αυτά μπορούν να ενσωματώσουν πράγματα όπως η καλύτερη περιοχή του οδοντιάτρου σας (οι οδοντίατροι που καταγράφονται ως “στο ντέρμπι” μπορεί πραγματικά να είναι έξω από την κοινότητα της πόλης στο Spondon, Mackworth, Chaddesden κ. ο.κ.) ανεξάρτητα από την περιοχή, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το χρονοδιάγραμμά σας και να αναλογιστείτε πότε θα έχετε πιθανώς την επιλογή να δείτε τον οδοντίατρό σας. Θυμηθείτε ότι οι συνθήκες κυκλοφορίας μπορεί να είναι τρομερές στο Ντέρμπι, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν είστε πολύ αισιόδοξοι για να έχετε την επιλογή να έρθετε στη ρύθμιση σας εγκαίρως! Υπάρχουν μερικοί οδοντίατροι στο ντέρμπι που είναι ανοιχτοί αργά και στο τέλος της εβδομάδας και αυτό μπορεί να βοηθήσει στον προγραμματισμό, όμως αυτό δεν είναι καν κοινό.

Επιτέλους, καθώς φτάνετε στο τέλος της μείωσης των απαιτήσεων σας, σημειώστε οτιδήποτε άλλο που θα αποφασίσει την απόφασή σας του οδοντιάτρου. Έχετε σταθερές κλίσεις σε σχέση με τα γραφεία; Είναι το πιο πρόσφατο υλικό ένα σημαντικό στοιχείο για εσάς; Πρέπει να είστε σε θέση να αποκτήσετε τη δική σας μουσική για να σας βοηθήσουμε να χαλαρώσετε; Θα μπορούσατε επίσης να εξετάσετε αν ψάχνετε για έναν οδοντίατρο που μοιράζεται τη διάθεσή σας για ιατρική περίθαλψη. Για παράδειγμα, μπορεί να ψάχνετε για έναν ειδικό οδοντιάτρου που δίνει λευκά σφραγίσματα υδραργύρου και που του αρέσει να περιορίζει την ποσότητα των ακτίνων Χ στη βάση υπό το φως μιας νόμιμης ανησυχίας για τη γενική ευημερία σας. Ό, τι σημαίνει πολλά για εσάς, προσθέστε το στο υποβαθμισμένο σας εδώ.

Κάθε φορά που έχετε τελειώσει υποβαθμισμένο σας των αναγκών, το επόμενο στάδιο για την εξεύρεση της καλύτερης οδοντιατρικής ειδικός στο Ντέρμπι είναι να κάνει μια υποβαθμισμένη δυνατότητες για να κοιτάξουμε πάνω. Υπάρχουν τρεις θεμελιώδεις προσεγγίσεις για να γίνει αυτό: χρησιμοποιώντας τον ιστό, κοιτάζοντας πραγματικά το αποθετήριο Επιχειρήσεων και ζητώντας από τους αγαπημένους. Από αυτά, η λιγότερο απαιτητική και πιο συμφέρουσα είναι η χρήση του ιστού. Επιλέξτε το νούμερο ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ιστού (Google, Yippee ή Bing) και αναζητήστε δημοσιεύσεις οδοντιάτρων στο Derby, καθώς και επιπλέον δεδομένα που μπορεί να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε την επιλογή σας (για παράδειγμα, συναντήσεις πελατών, έλεγχοι κ. ο.κ.). Επίσης, εξετάστε τυχόν ιστότοπους οδοντιάτρων που εμφανίζονται, καθώς θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να συλλέξετε μερικές σημαντικές γνώσεις από αυτές, αν και, συγκλονιστικά, πολλοί οδοντίατροι στο Ντέρμπι δεν φαίνεται να έχουν τους δικούς τους ιστότοπους!

Παρά το γεγονός ότι δεν θα έχετε την επιλογή να βρείτε τόσα δεδομένα όσο και κατά τη χρήση του ιστού, Ο Κατάλογος επιχειρήσεων Derby μπορεί σε κάθε περίπτωση να είναι πολύτιμος. Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του καταλόγου επιχειρήσεων είναι ότι καθιστά την εύρεση αριθμών τηλεφώνου Απλή (για άγνωστους λόγους, καθώς και έλλειψη ιστότοπων, είναι επίσης συχνά δύσκολο να εντοπίσετε τους αριθμούς τηλεφώνου για διάφορους οδοντιάτρους στο ντέρμπι ενώ ψάχνετε στο Διαδίκτυο! Σε περίπτωση που δεν έχετε αντίγραφο του αποθετηρίου επιχειρήσεων για το ντέρμπι, μπορείτε να βρείτε ρυθμίσεις αριθμών τηλεφώνου στον οδοντιατρικό κατάλογο και στους προορισμούς του NHS για το ντέρμπι.)

Επιτέλους, μετά από πραγματικά κοιτάζοντας τον κατάλογο Ιστού και επιχειρήσεων, είναι έξυπνο να ρωτήσετε την οικογένεια, τους συντρόφους και άλλους που γνωρίζετε ποιοι οδοντίατροι προτείνουν. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις, (για παράδειγμα, να είστε ανήσυχος ασθενής κ. ο.κ.) και να γνωρίζετε κάποιον που βιώνει το ίδιο πράγμα. Μεγάλη οδοντιατρική ειδικοί γρήγορα επιστήσει σε σίγουρος λεκτική, έτσι ώστε να επικεντρωθεί σε αυτό που οι άλλοι μιλούν για τους ειδικούς οδοντιατρική στο Ντέρμπι. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε και να εξετάσετε το ταξίδι κάπως μακρύτερα (πέρα από το Mackworth, για παράδειγμα) με την πιθανότητα να γνωρίζετε για έναν ιδιαίτερα αξιοπρεπή οδοντιατρικό ειδικό έξω από το Derby town focus. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε, σε κάθε περίπτωση, είναι να περιμένετε ότι ένας οδοντίατρος θα σας ταιριάξει αφού το άτομο ταιριάζει σε άλλο άτομο: έχουμε στο σύνολό μας διάφορες ανάγκες. Μετά την επεξεργασία των κλίσεων σας, θα πρέπει τώρα να είστε πολύ ξεκάθαροι για το τι είναι κρίσιμο για εσάς κατά την αναζήτηση ενός οδοντιάτρου.

Σε αυτό το σημείο είστε έτοιμοι να περιορίσετε περαιτέρω τις δυνατότητές σας για να εντοπίσετε τον καλύτερο ειδικό οδοντιάτρου για εσάς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό. Πρώτα απ ‘ όλα, εξετάστε τις συζητήσεις που είχατε προληπτικά σχετικά με τους οδοντιάτρους με τους αγαπημένους σας. Αυτό που έχετε συνειδητοποιήσει στο παρελθόν θα σας βοηθήσει να ελέγξετε μερικούς οδοντιάτρους από το υποβαθμισμένο σας, ή εντοπίστε άλλους στην κορυφή; Στο σημείο που έχετε σκεφτεί αυτό, εξετάστε τις τοποθεσίες των οδοντιάτρων και δείτε τι εντύπωση παίρνετε. Θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πιο σαφή εικόνα του τι διοικήσεις που πρόταση και τι να πάρει θεραπεία υπάρχει σαν. Στην περίπτωση που ο οδοντίατρος δεν διαθέτει ιστότοπο, αυτή η αλληλεπίδραση θα είναι πιο δύσκολη για τον εαυτό σας και πρέπει να τους καλέσετε ή να τους επισκεφθείτε για να βρείτε τα δεδομένα που πραγματικά θέλετε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτό δεν θα είναι ένα κορυφαίο ζήτημα, καθώς σχεδόν κάθε ένα από τα 85 οι οδοντίατροι στην περιοχή του Ντέρμπι βρίσκονται μέσα σε μισή ώρα με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

Πριν επικοινωνήσετε με το κέντρο του οδοντιάτρου, κάντε μια ανασκόπηση των ερωτημάτων σας εκ των προτέρων και βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει τα πάντα από την καταγραφή των αναγκών σας. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο για να κλαδέψετε τις δυνατότητές σας μέχρι τις τελευταίες όχι πολλές. Στο σημείο που έχετε κάνει ως τέτοια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισκεφθείτε τις τελικές εγκαταστάσεις στο ντέρμπι για να πάρετε μια αίσθηση για το αν μπορεί να θέλετε να αντιμετωπίζονται εκεί. Γνωρίστε την ομάδα, συνομιλήστε με τον οδοντίατρο, εξετάστε και δείτε πώς εμφανίζονται οι ασθενείς. Μπορεί να ειπωθεί ότι είναι χαλαρά και αισθάνονται υπέροχα, ή φαίνεται να είναι ανήσυχοι; Μαζί με τις συνέπειες της προηγούμενης έρευνάς σας, αυτό το βήμα θα πρέπει να σας δώσει δεδομένα που πραγματικά θέλετε να επιλέξετε μερικούς οδοντιάτρους για την τελευταία κίνηση προς την αλληλεπίδραση: κάνοντας μια ρύθμιση.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *